• alt text
  • alt text
  • alt text
  • alt text
  • alt text

Marokkaanse catering voor regio Delft

Wij komen graag met onze Marokkaanse catering langs bij uw feest of evenement in de regio Delft. Home made Couscous, ovenheerlijke Tajine stoofschotels, vissoep, salades, gevulde aubergines, Kebab, Marokkaanse aardappelwafels en aardappelgratin met champignons. Voor een Marokkaanse catering bel je met Samen in de Keuken.

U heeft bij ons de keuze uit o.a. een Couscous buffet, Tajine buffet en een Marokkaanse salade buffet. Wij bezorgen deze op uw feestje in de regio Delft. Overleg even met ons over de buffets. We houden van kokkerellen met verrassende Couscous en smaakvolle specialties. Wij vinden het gezellig om terplekke de gerechten te serveren op een mooi servies voor een goede Marokkaanse sfeer.

Wij regelen de Marokkaanse catering voor o.a. familiediners, bedrijfsfeestjes, evenementen en bruiloften. Wij maken van jouw feestje een FEEST! Voor gezelschappen vanaf 25 personen komen wij langs op locatie in Delft. Naast de Marokkaanse buffets kunnen wij u ook ter dienst zijn met tentverhuur, serviesverhuur en het uitserveren van de gerechten. Wij houden van gezelligheid en lekker eten.

Vragen & informatie


Marokkaanse catering ook voor uw regio:

Marokkaanse catering in Alkmaar Marokkaanse catering in Haarlem
Marokkaanse catering in Amsterdam Marokkaanse catering in Hoorn
Marokkaanse catering in het Gooi Marokkaanse catering in Leiden
Marokkaanse catering in Den Haag Marokkaanse catering in Rotterdam
Marokkaanse catering in Delft Marokkaanse catering in Zeeland
Marokkaanse catering in Brabant Marokkaanse catering in Utrecht
Marokkaanse catering in Almere Marokkaanse catering in Friesland
Marokkaanse catering in Gelderland Marokkaanse catering in Overijssel