• alt text
  • alt text
  • alt text
  • alt text
  • alt text

Marokkaanse catering voor regio Alkmaar

Wij komen graag met onze Marokkaanse catering langs bij uw feest of evenement in de regio Alkmaar. Home made Couscous, ovenheerlijke Tajine stoofschotels, vissoep, salades, gevulde aubergines, Kebab, Marokkaanse aardappelwafels en aardappelgratin met champignons. Voor een Marokkaanse catering bel je met Samen in de Keuken.

U heeft bij ons de keuze uit o.a. een Couscous buffet, Tajine buffet en een Marokkaanse salade buffet. Wij bezorgen deze op uw feestje in de regio Alkmaar. Overleg even met ons over de buffets. We houden van kokkerellen met verrassende Couscous en smaakvolle specialties. Wij vinden het gezellig om terplekke de gerechten te serveren op een mooi servies voor een goede Marokkaanse sfeer.

Wij regelen de Marokkaanse catering voor o.a. familiediners, bedrijfsfeestjes, evenementen en bruiloften. Wij maken van jouw feestje een FEEST! Ook voor kleine gezelschappen komen wij langs in Alkmaar. Een leuke tip is ook onze echte Marokkaanse kookworkshop. We zijn gevestigd in hartje Alkmaar in de Hekelstraat. Kortom een leuke combinatie voor gezellig koken, dineren met gezellige cafés nabij voor een drankje erna.

Vragen & informatie


Marokkaanse catering ook voor uw regio:

Marokkaanse catering in Alkmaar Marokkaanse catering in Haarlem
Marokkaanse catering in Amsterdam Marokkaanse catering in Hoorn
Marokkaanse catering in het Gooi Marokkaanse catering in Leiden
Marokkaanse catering in Den Haag Marokkaanse catering in Rotterdam
Marokkaanse catering in Delft Marokkaanse catering in Zeeland
Marokkaanse catering in Brabant Marokkaanse catering in Utrecht
Marokkaanse catering in Almere Marokkaanse catering in Friesland
Marokkaanse catering in Gelderland Marokkaanse catering in Overijssel