• alt text
  • alt text
  • alt text
  • alt text
  • alt text
  • alt text

Kookworkshop Marokkaans met vrijgezellenfeest

Zoek je een originele activiteit voor een vrijgezellenfeest? Denk dan eens aan een kookworkshop Marokkaans middenin het centrum van het gezellige Alkmaar. Wij begrijpen dat jullie graag willen stappen op het Waagplein of de Platte stenenbrug in Alkmaar. De Marokkaanse kookworkshop houden wij in de Hekelstraat, vlakbij het uitgaanscentrum.

De kookworkshop biedt de perfecte combinatie van een gezellige groepsactiviteit, tafelen en je zit middenin de gezellige Alkmaarse binnenstad. Kortom bel Wilma of Emmy eens voor de beschikbaarheid, de prijzen en de kookworkshop details. De kookworkshop Marokkaans is weer eens iets anders voor het vrijgezellenfeest. Couscous en Tajine smaakt heerlijk. Het is bovendien erg leuk om met een vrijgezellenfeest veelzijdige gerechten te maken.

Couscous, Tajine, Kefta, gevulde aubergines, samen met jouw vrienden ga je heerlijke gerechten maken. Wij zetten de ingrediŽnten voor jullie klaar en geven uitleg. De keuken is groot genoeg om met meerdere mensen tegelijk te koken. We maken er een sfeervolle gezellige kookworkshop van. Mooie serviezen, typisch Marokkaanse kruiden, kookaccessoires, aan vele details wordt gedacht vanuit ons karakteristieke pand in hartje Alkmaar.

Als je niet houdt van Marokkaanse Couscous dan kun je bij ons ook terecht voor een Italiaanse of Spaanse kookworkshop. Kortom jouw vrijgezellenfeest in Alkmaar wordt een gezellig en smaakvol succes als je bij ons komt kokkerellen en dineren.

Tip: Marokkaanse catering voor jouw bruiloftdiner

Informatie & Reservering