• alt text
  • alt text
  • alt text
  • alt text
  • alt text
  • alt text

Kookworkshop Marokkaans met bedrijfsuitje

Bent u op zoek naar een gezellige activiteit voor het bedrijfsuitje? Denk dan eens aan een kookworkshop Marokkaans middenin het centrum van het gezellige Alkmaar. De Marokkaanse kookworkshop houden wij in de karakteristieke Hekelstraat, één van de gezelligste straatjes van Alkmaar, omgeven door fraaie gevelpandjes, gezellige cafés en speciaalzaken.

De kookworkshop biedt de perfecte combinatie van een gezellige groepsactiviteit, tafelen en u zit middenin de gezellige Alkmaarse binnenstad. Kortom bel Wilma of Emmy eens voor de beschikbaarheid, de tarieven en de kookworkshop details. De kookworkshop Marokkaans is weer eens iets anders voor uw bedrijfsuitje.

Couscous, Tajine, chorizo, calamares, empanada, samen met uw collega's gaat u heerlijke gerechten koken. Wij zetten de ingrediënten klaar en geven kooktips. De keuken is groot genoeg voor groepen van 8 tot 25 personen. We maken er een sfeervolle gezellige kookworkshop van. Mooie serviezen, culinaire specerijen, kookaccessoires, aan vele details wordt gedacht vanuit ons karakteristieke pand in hartje Alkmaar.

Als u niet houdt van Marokkaanse Couscous dan kunt u bij ons ook terecht voor een Italiaanse of zelfs Spaanse kookworkshop. Kortom uw bedrijfsuitje in Alkmaar wordt een gezellig en smaakvol succes als je bij ons komt kokkerellen en dineren.

Tip: Marokkaanse catering voor bedrijfsfeesten en evenementen

Informatie & Reservering