• alt text
  • alt text
  • alt text
  • alt text
  • alt text
  • alt text

Kookworkshop Marokkaans

Wil je iets speciaals koken samen met jouw vrienden, familie of collega's? Bij de kookworkshop Marokkaans maken we smaakvolle Marokkaanse gerechten zoals Couscous, diverse Tajine, gevulde aubergines, Marokkaanse brood met romige yoghurt dip, falafel en Kefte. Kom gezellig koken en tafelen. De kookworkshop staat in het teken van dat je zelf de Marokkaanse hapjes kookt. We hebben ons karakteristieke pand in het hartje van Alkmaar omgetoverd tot een sfeervolle kookstudio.

Emmy en Wilma organiseren de kookworkshop Marokkaans. Wij zetten speciale Marokkaanse ingrediënten klaar, geven aanwijzingen en helpen mee. We overleggen vooraf welke gerechten je wilt maken. In de meeste gevallen gaat het om veelzijdige Tajine gerechten in verschillend variaties zoals met kip, vlees en vegetarisch. Daaromheen kun je denken aan gerechten zoals pittige rode linzen soep, Gevulde aubergines, gefrituurde deegrolletjes met feta, baklava en falafel.

Veelzijdige kookworkshop volop gezelligheid

De veelzijdige kookworkshop Marokkaans in combinatie met Turkse gerechten in onze sfeervolle kookstudio is een compleet gezellig avondje uit. Eerst samen koken en daarna samen eten! Bij de ene groep gaat het vooral om de sfeer, de andere groep heeft culinaire ambities. De kookworkshop Marokkaans is van alle markten thuis. We houden van gezelligheid en natuurlijk van lekkere speciale hapjes. De Marokkaanse en Turkse keuken is enorm veelzijdig. Je kunt allerlei heerlijke gerechten maken die je vernieuwend zijn voor de smaakpapillen. Ideaal voor een compleet avondje uit is een kookworkshop bij Samen in de Keuken.

Kookworkshop Marokkaans in de Alkmaarse binnenstad

Wij organiseren veel kookworkshops voor vrijgezellenfeestjes, verjaardagen, familie feestjes en bedrijfsuitjes. Doe eens wat leuks met het team! Tijdens het koken en tafelen is er volop ruimte om elkaar luchtig te spreken. Kom eens los van de dagelijkse sleur en spreek eens af met jouw collega's in een gezellige smaakvolle ambiance. Een bijkomend voordeel is onze locatie in de oude Alkmaarse binnenstad. Na de kookworkshop zijn de gezellige cafés op een steenworp afstand.

Kijk ook eens op:

Informatie & Reservering